HEADER5.jpg

Trainingen 

  • ActiveRunning  basic.

Een beginners cursus 12 weken. Deze cursus is bedoeld voor mensen die nog geen ervaring hebben en graag willen hardlopen zonder blessures. Het einddoel is 5km aan een stuk te kunnen lopen. Deze cursus start een maal per jaar in het voorjaar. Verzamelplaats UT Enschede. Kosten: 65 euro

  • ActiveRunning plus.

Is Lopen op recreatief niveau met een prikkel om je zelf te willen verbeteren zodat je je eigen Persoonlijke Record (PR) naar een hoger plan kunt tillen. Maar vooral: lekker gezamenlijk hardlopen zonder verplichtingen. Voor deelname: zie diverse loopgroepen ActiveRunning.

  • ActiveRunning haal meer uit jezelf.

Deze cursus is bedoeld voor lopers die al een tijdje voor zich zelf lopen en vinden dat zij te weinig progressie boeken. Deze cursus omvat 12  wekelijkse trainingssessies. Elke training heeft een eigen leerdoel als thema Zo verwerf je meer inzicht in jezelf en in de trainingsmethodieken van het hardlopen.Daarna kun je individueel verder of je aansluiten bij een van de loopgroepen van ActiveRunning.

  • ActiveRunning doel training.

Deze training is bedoeld voor groepen scholieren of werknemers die een gezamenlijk doel hebben. Bijvoorbeeld samen trainen voor een 5/10/15 kilometer of zelf voor een hele of halve marathon. Voor deze trainingen is een op maat gesneden training mogelijk. Meer informatie: 0620025269 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

 

Login voor loopschema's